Craiova: Activități ale jandarmilor dedicate Zilei Unirii Principatelor Române

0
188

Marţi, 23 ianuarie a.c., în contextul sărbătoririi a 159 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile „Fraţii Buzeşti” Craiova, în prezenţa cadrelor militare şi a personalului civil, precum şi în subunităţile dislocate, a fost prezentat un scurt istoric privind însemnătatea Zilei Unirii Principatelor Române.

La activităţile ce se vor desfăşura miercuri, 24 ianuarie a.c., în Piaţa A. I. Cuza din Craiova, o delegaţie de militari din cadrul I.J.J. Dolj şi G.J.Mb. Craiova va participa, alături de reprezentanţii autorităţilor publice locale, la ceremonialul militar şi religios consacrat Zilei Unirii Principatelor.

Pe timpul desfăşurării manifestărilor organizate în municipiul Craiova, mun. Calafat şi mun. Băileşti cu prilejul sărbătoririi a 159 de ani de la Unirea Principatelor, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj în cooperare cu I.P.J. Dolj, I.S.U. Dolj, Poliţia Locală Craiova, Poliţia Locală Calafat şi Poliţia Locală Băileşti, vor asigura măsurile de ordine publică în vederea prevenirii oricăror acte de tulburare a ordinii publice şi asigurarea unui climat civic corespunzător desfăşurării activităţilor publice.