Mergea şi Tecău, rivali în finala Turneului Campionilor

1
225

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (România/Olanda) au învins perechea americană formată din fraţii Bob şi Mike Bryan, deţinătoarea trofeului, sâmbătă, scor 6-4, 6-4, şi s-a calificat în finala Turneului Campionilor, fază în care va întâlni cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India, nr. 8). Florin Mergea şi Rohan Bopanna au învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia, nr. 3).  Pentru prima dată în istoria Turneului Campionilor doi români îşi vor disputa titlul la dublu. Finala de dublu a Turneului Campionilor de la Londra va avea loc duminică, de la ora 17.30.

1 COMENTARIU

  1. Formidabil! Dupa succesele din ultimii doi ani ai Simonei, iata ca nici baietii nu se lasa mai prejos. Dupa finala de azi, vom avea sigur un roman castigator ( din pacate, nu pot castiga amandoi ) si unul situat pe primul loc in lume, in proba de dublu.
    In alta ordine de idei, pentru cei interesati, cautam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

Comments are closed.