Programul echipelor de sală ale Craiovei în acest week-end

0
324

Echipele de sală ale Craiovei joacă în acest week-end, dar în Sala Polivalentă evoluează numai handbalistele de la SCM, care vor întâlni Minaur Baia Mare, sâmbătă, de la ora 18, în etapa a 6-a a Ligii Florilor. Fetele lui Bogdan Burcea sunt pe locul 8, cu 8 puncte.

„Este o presiune în plus, pentru că, în primul rând, contează punctele, iar în al doilea rând, când jucăm contra unei formaţii de top şi vrem să ieşim cu capul sus de pe teren. Echipa din Baia Mare s-a clasat în ultimii ani pe primele locuri din campionat şi sunt convins că va fi un joc cu adevărat complicat şi spectaculos. Sezonul trecut am suferit mult fără spectatori, iar fetele au simţit lipsa acestui suport. O victorie ne-ar da aripi şi ne-ar confirma faptul că echipa este pe un drum bun“ a declarat antrenorul secund al Craiovei, Costin Dumitrescu.

Echipele de volei ale SCMU Craiova joacă în deplasare la U Cluj, sâmbătă, fetele de la 15.30, iar băieţii lui Dan Pascu de la 18, ambele meciuri contând pentru etapa a 3-a a campionatului. Voleibalistele au 1 punct după 2 etape, iar voleibaliştii au 3 puncte.

„La Cluj jucăm contra unei echipe tinere, care săptămâna aceasta a schimbat şi antrenorul. Ne bazăm pe dorinţa şi experienţa sportivilor noştri şi cu siguranţă vom veni înapoi cu cele trei puncte. Atmosfera este bună la echipă, am trecut peste eşecul cu Dinamo“, a spus Claudiu Mitru, antrenorul secund al voleibaliştilor de la SCMU Craiova.

În sfârşit baschetbaliştii Craiovei, care au maximum de puncte în campionat după 3 meciuri, joacă duminică, de la ora 18, în deplasare, cu Rapid Bucureşti. „Este o deplasare foarte importantă, jucăm contra unei echipe care nu a început prea bine campionatul, dar care poate fi periculoasă. Rapid este o echipă nou-promovată, dar şi noi am schimbat toţi jucătorii, am creat ceva aproape de la zero. Ne propunem să câştigăm fiecare meci, indiferent că este contra campioanei sau a unei nou-promovate“, a declarat antrenorul Craiovei, grecul Michalis Kakiouzis. Miercuri, 27 octombrie, SCMU Craiova întâlneşte în Sala Polivalentă pe U Cluj, campioana României.