Craiova: IPJ Dolj recrutează candidaţi pentru şcolile de Poliţie

0
195
Mulţi sunt atraşi de meseria de poliţist. Unii pentru că simt nevoia de a ,,face dreptate” sau pentru a apăra alţi oameni,  alţii pentru că simt nevoia să-şi disciplineze viaţa şi caută o stabilitate şi responsabilizare. Dacă ai cochetat cu ideea de a fi poliţist, află că, în perioada 13 – 21 ianuarie 2018, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoţie de elevi. Durata studiilor de această dată este de 1 an.
Pentru o carieră în Poliţie, poţi candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi şi 10 pentru minorităţi) la şcoala din Câmpina şi 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi şi 3 pentru minorităţi), la şcoala din Cluj-Napoca. Până pe 5 decembrie, toţi cei interesaţi se pot inscrie la sediul Inpectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Puteţi găsi toate condiţiile pe care trebuie să le îndeplineiţi şi actele care sunt necesare la înscriere aici: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2018.
Probele pe care le vei susţine, tematica şi bibliografia vor fi afişate în cel mai scurt timp, atât pe site, cât şi pe pagina de facebook a Poliţiei Române. Ultima sesiune de admitere la şcolile de agenţi de poliţie a avut loc în luna septembrie a acestui an. Probele de concurs au fost: proba medicală, proba fizică şi testul scris (gramatică limba română şi  limba străină), anunţă IPJ Dolj.