Un finlandez la echipa de baschet a Craiovei

0
289

SCM Craiova a anunțat transferul lui Topias Palmi, un baschetbalist finlandez de 28 de ani, care poate evolua pe poziţiile 2 şi 3. El a jucat în naționala țării sale la EuroBasket 2022, fiind utilizat în patru dintre cele șase meciuri ale Finlandei în faza grupelor.

„Avem plăcerea de a anunța că am ajuns la un acord cu baschetbalistul finlandez Palmi Topias! În vârstă de 28 de ani și cu o înălțime de 1.94 m, Palmi poate evolua pe pozițiile 3 și 2 și vine în Bănie să întărească lotul echipei SCM Universitatea Craiova. Topias este internațional finlandez, cu partide jucate în EuroBasket, și a mai bifat apariții la echipe precum Pyrinto (Finlanda), Kataja Basket (Finlanda), Vanoli Cremona (Italia) și Limburg United (Țările de Jos). Îi urăm mult succes în alb și albastru!” este mesajul clubului SCM Craiova.

Pe 27 septembrie, SCMU Craiova joacă în deplasare cu formaţia lituaniană BC Jonava, în preliminariile FIBA Europe Cup, iar dacă va trece de baltici, echipa din Bănie se va duela, a doua zi, cu austriecii de la Kapfenberg Bulls.