Marius Toma nu mai este managerul echipei de baschet a Craiovei

0
800

O veste-şoc pentru echipa de baschet a Craiovei, tocmai înaintea primei participări din istorie în cupele europene. Managerul Marius Toma, care aproape că s-a confundat cu existenţa echipei masculine de baschet, a renunţat la funcţia de la clubul craiovean şi va ocupa un post la Federaţia Română de Baschet. De altfel, el a fost şi team-manager al echipei naţionale a României. Marius Toma a mai plecat de la SCM Craiova în 2014, înaintea unui meci din Liga Balcanică,  împotriva celor de la KK Kozuv, revenind după o jumătate de an.

“Sport Club Municipal Craiova anunță încetarea colaborării cu Marius Toma, persoana al cărei nume este sinonim cu destinul recent al grupării de baschet masculin a Băniei. Toma a fost managerul formației noastre în ultimii ani și a fost artizanul celor mai mari performanțe din istoria clubului, ocuparea locului 4 în Liga Națională, accederea în finala Cupei României și calificarea în FIBA Europe Cup. Marius face un pas înainte în cariera sa. Suntem alături de el și îi urăm mult succes în tot ce și-a propus!” este comunicatul clubului SCM Craiova.

Marţi, de la ora 20.15, SCMU Craiova dispută primul meci din istorie în cupele europene, în FIBA Europe Cup, contra formaţiei lituaniene Jonava. Recent, formaţia condusă de ucraineanul Vitaly Stepanovski a câştigat Memorialul “Elemer Torday”, disputat la Sibiu, devansând echipa locală, dar şi CSA Steaua şi CSM Tg. Mureş.