„Sommilabour”, la final

0
206

În perioada august 2017 – august 2019, Asociaţia Română pentru Transfer Tehnologic şi Inovare – ARoTT – implementează proiectul „Sommilabour”, în parteneriat cu Asociaţia „National Wine, Suhindol, Veliko Tîrnovo”, în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.

Proiectul face parte din  Axa prioritară 4: O regiune calificată şi inclusivă, Obiectiv Specific 4.1 Încurajarea integrării zonei transfrontaliere în ceea ce priveşte ocuparea forţei de muncă şi mobilitatea forţei de muncă.

„Proiectul a avut drept scop creșterea gradului de ocupare a forței de muncă în regiunea transfrontalieră prin organizarea de cursuri de sommelier, a investițiilor în capitalul uman, a mobilității forței de muncă și a inițiativelor în domeniul vânzării, ofertei și promovării vinului”, a precizat ing. Gabriel Vlăduţ, preşedintele ARoTT.

Astăzi, la Hotel Prestige din Craiova, începând cu ora 11.00, va avea loc conferinţa de presă prilejuită de încheierea proiectului. În cadrul acestui eveniment se vor prezenta detaliile despre cursurile gratuite de sommelier şi ghid de vinuri dar şi despre alte activităţi care s-au desfăşurat în cadrul proiectului.