Doljean reţinut pentru incendierea unei locuinţe

0
194

incendiuPoliţia din Filiaşi a fost sesizată, în seara zilei de 19 iulie, în jurul orelor 23.15, prin numărul unic de urgenţă 112 de Ţ. Ion, din localitatea Răcarii de Sus, în legătură cu faptul că la locuinţa vecinei sale a izbucnit un incendiu, fiind anunţaţi şi pompierii.

La faţa locului poliţiştii au stabilit că S. Ionel-Marius, în vârstă de 35 de ani, din localitate, în timp ce se afla la domiciliul său împreună cu părinţii, pe fondul consumului de alcool şi în urma unor discuţii contradictorii cu mama sa, a dat foc unor obiecte de îmbrăcăminte din interiorul locuinţei, iar focul a cuprins tot imobilul, care a ars în proporţie de aproximativ 80% din suprafaţa de locuit, extinzându-se şi la acoperişul imobilului.

Focul a fost stins de pompieri din cadrul ISU Dolj, care au stabilit ca sursă probabilă de producere „folosire intenţionată a focului deschis”.  În urma efectuării cercetării la faţa locului, precum şi din verificările efectuate s-a stabilit că S. Ionel-Marius înainte de a incendia locuinţa, a agresat-o fizic pe mama sa S. Elvira.

Poliţiştii doljeni au luat măsura reţinerii pe o durata de 24 ore împotriva suspectului, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe în familie şi distrugere prin incendiere, ieri fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Filiaşi cu propunere de luare a unei măsuri preventive.