Trupa ataşată lui Mititelu a declanşat prigoana asupra CS Universitatea / Lincar şi jucătorii săi, ameninţaţi cu bătaia, autocarul, vandalizat

1
265

Ţinerea la distanţă a lotului CS Universitatea Craiova de Bănie nu a fost deloc întâmplătoare. Chiar dacă au au pretins că relocarea temporară la Bucureşti s-a produs fiindcă în Craiova nu sunt deocamdată condiţii de pregătire, şefii CS Universitatea au dorit să ferească lotul de acţiunile violente ale unor aderenţi ai proiectului lui Adrian Mititelu şi de atmosfera ostilă creată de acoliţii acestuia. Temerile le-au fost confirmate, fiindcă un grup de suporteri apropiaţi de Adrian Mititelu i-a avertizat pe jucătorii CS Universitatea Craiova că nu vor fi acceptaţi în Bănie şi chiar vor fi bătuţi în oraş, fiindcă ei nu acceptă altă echipă decât cea a lui Adrian Mititelu. Indirect, lui Erik Lincar i s-a transmis că va fi bătut de 20 de persoane chiar în Bucureşti, iar dacă vor avea tupeul să apară în Bănie jucătorii vor avea de suferit. „Vom intra pe teren şi vom întrerupe meciurile, le veţi pierde cu 3-0, nu aveţi nici un viitor la Craiova” li s-a transmis jucătorilor CS Universitatea Craiova. Primul „avertisment” din partea unei facţiuni rebele s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Severin, când pe autocarul care îi transporta în Serbia lotul Craiovei au fost lăsate mesajele  „Ştiinţa e numai una” şi „CS + FRF nu este UCV”, ambele semnate Peluza Sud 97.

1 COMENTARIU

  1. Viață ușoară nu vor avea,nici ei ,nici primărița care și-a semnat sentința!O credeam mai deșteaptă,dar,dimpotrivă,nu a știut să gestioneze patima și suferința unor olteni!

Comments are closed.