Program special de Rusalii pentru spitale

0
51

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au anunţat că în perioada 22-24 iunie a.c. unităţile sanitare doljene vor funcţiona cu program de zile libere. Pentru că ambulatoriile de specialitate ale spitalelor nu lucrează, asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată prin intermediul unităţilor de primiri urgenţă şi a camerelor de gardă. În ceea ce priveşte municipiul Craiova, non-stop se va acorda asistenţă medicală la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, în cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe al Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova, la Camera de Gardă a Spitalului Clinic  de Boli Infecţioase din Craiova şi la Camera de Gardă a Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova.

Fără întrerupere vor funcţiona și centrele de permanenţă din localităţile Amărăştii de Jos, Bechet, Brabova, Bulzesti-Frăţila, Ghercesti, Ghidici, Goicea, Murgaşi, Pleniţa şi Sadova. În ceea ce priveşte Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD, apelabile la numărul de telefon 112, acestea vor avea program normal de lucru.

La sediul Direcției de Sănătate Publică Dolj, din strada Lămâiţei nr. 10, funcţionează, între orele 8.00 – 22.00, serviciul de permanenţă epidemiologică, apelabil la numărul de telefon 0251.554.872.