Au început înscrierile la Craiova Business Days

0
65

În zilele de 3 și 4 iulie, Business Days împreună cu Universitatea din Craiova vor organiza cea de-a 11-a ediție din suita de evenimente Business Days, cel mai mare „maraton” de conferinţe din România dedicate antreprenorilor, managerilor, întregii comunități de afaceri locale și regionale. Craiova Business Days, cel de-al doilea eveniment din seria celor patru din acest an, va fi găzduit de Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universității din Craiova.

Comunitatea de afaceri din Craiova va avea ocazia să se conecteze şi să dezbată cele mai de interes teme pentru succesul în business, alături de 60 de speakeri de top din ţara noastră – antreprenori, manageri din companii de top, investitori, experţi şi specialişti în diverse domenii. Discuţiile vor fi prilejuite de cele 16 workshopuri, 4 conferinţe şi 4 mese rotunde din cele două zile ale evenimentului, care este susţinut de peste 100 de parteneri şi la care sunt aşteptaţi 500 de participanți.

Evenimentul cu structura cea mai eficientă şi flexibilă de business networking din România le oferă participanţilor posibilitatea de a selecta, în funcţie de experienţa, poziţia şi nevoile lor, folosirea uneia sau a mai multor facilităţi de networking: sesiunile de business networking de tipul open; sesiunile de business networking de tipul microintalniri; servicii de business networking de tipul matchmaking, care permit căutarea în baza de date după patru criterii – domenii, funcţii, companii sau nume şi identificarea persoanelor de interes, în vederea identificării de potențiali parteneri de afaceri. Detalii despre evenimentul Craiova Business Days puteți afla direct pe site-ul oficial al evenimentului, http://craiova.businessdays.ro/. Aici puteți vedea programul complet, speakerii, partenerii și modalitatea de înscriere. Tot aici puteți afla despre oportunitățile pe care le oferă celor prezenți evenimentul.

Printre speakerii invitaţi ai acestei ediţii se numără personalităţi din lumea afacerilor precum Marius Ghenea, Dragoș Anastasiu, Sergiu Neguț, Bogdan Olteanu, Mihai Marcu, Maria Dima, Gabriel Vlăduț, Sorin Găvănescu, Vlad Fiscutean, Dan Claudiu Onișor, Marius Stefan, Felix Daniliuc, Valentin Tucă, Voicu Oprean, Florin Câmpeanu, Adrian Florea, Bogdan Comănescu, Octavian Pantiş, Diana Vitan, Sorina Bradea, Mihai Stănescu, Eusebiu Burcaș, Andy Szekely.

Craiova Business Days este un eveniment organizat de ADeSCO (Asociația Dezvoltatorilor de Soluții de Comunicare Online) și Newfield Consulting. ADeSCO este o organizație non-profit al cărei scop este acela de a crea o cultură antreprenorială sănătoasă și durabilă în România.

Studenții beneficiază de gratuitate în cazul participării la mesele rotunde și de un discount de 50% la restul activităților, reducere pe baza carnetului de student, însă pentru ei există un număr limitat de locuri. De asemenea, pentru prima dată, ei au ocazia să viziteze și zona de expoziție dedicată internship-ului, unde companiile partenere vor prezenta programele pe care le au deschise în perioada de vară.