Studenţii noştri pot mai mult

0
92

afisÎn perioada 23-24 mai 2017, Universitatea din Craiova derulează proiectul „Studenţii noştri pot mai mult”, ediţia a VI-a, care se va desfăşura în Centrul Vechi al Craiovei, str. Fraţii Buzeşti, în zona Banc Post, între orele 09:00 – 17:00. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc mâine, 23 mai, la ora 10:00, în spaţiul expoziţional.

Evenimentul este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova şi Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS).

Sunt implicaţi studenţii tuturor celor 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova: Facultatea de Agronomie, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Drept, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Litere, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Teologie, Facultatea de Știinţe, Facultatea de Știinţe Sociale.

Proiectul „Studenţii noştri pot mai mult”vizează stimularea creativităţii, dorinţa de implicare a studenţilor universităţii noastre în activităţile practice. În plus, participarea la aceste activităţi are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenţi, promovarea voluntariatului şi a unui stil de viaţă sănătos prin activităţi recreative.