Pasajul subteran a căzut, iar, la datorie!

0
75

SONY DSC

Pasajul Universităţii a rămas, din nou, în întuneric după ce un alt şofer care conducea un autotren a intrat fără să se asigure că respectă nivelul de înălţime. Ca urmare a nerespectării semnalizării rutiere de către conducătorul auto, instalaţia de iluminat a fost deteriorată, iar autorităţile locale s-au văzut nevoite să închidă temporar accesul pe acolo. De azi-noapte, începând cu ora 22.00, şi până azi-dimineaţă, la ora 7.00, pasajul subteran a fost închis, pe ambele sensuri de mers, reprezentanţii municipalităţii susţinând că pasajul va fi, din nou, circulabil astăzi.

„Rugăm conducătorii auto să circule cu atenţie şi să respecte semnalizarea rutieră amplasată în zonele respective”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Craiova, dat fiind faptul că mulţi şoferi care conduc maşini de gabarit mare nu sunt atenţi la limita de înălţime permisă şi intră, totuşi, în subtraversarea străzii „Arieş” fără să respecte indicatoarele rutiere cu care sunt semnalizate intrările în pasajul respectiv.

Întrucât se întâmplă foarte des astfel de incidente, Primăria Craiova a luat decizia de a discuta cu operatorii de trafic prin GPS pentru a reconfigura traseul camioanele de la intrarea în municipiul Craiova.