”Am strâns într-o săptămână peste 10 tone de gunoaie din cartierele Craiovei ”

0
493

Anișoara Stănculescu, președinte ALDE Craiova:” Am strâns într-o săptămână, împreună cu colegii mei din ALDE Craiova, peste 10 tone de gunoaie din cartierele Craiovei ”
Ca în fiecare din ultimii trei ani ALDE a desfășurat în aceste zile o primă parte a campaniei de ecologizare intitulată ”ALDE aduce primăvara la Craiova”.
”În acest an acțiunea ALDE (care va continua după Paște) se concentrează asupra Craiovei, mai cu seamă în cartierele mai puțin băgate în seama de autoritățile locale.Vrem efectiv să dăm o mâna de ajutor pentru a curăța Craiova de deșeuri menajere dar în același timp vrem să tragem un dublu semnal de alarmă. Primul către primărie – de a trata cu mai multă seriozitate și implicare această problemă și nu doar în centrul orașului. Al doilea către concetățenii noștri de a participa la acțiuni de acest gen pentru că e vorba de imaginea și sănătatea noastră a tuturor”- a spus Anișoara Stănculescu, președintele ALDE Craiova.
ALDE Craiova a identificat în această campanie de ecologizare mai multe zone ale orașului puternic poluate cu sute de tone de deșeuri menajere. Într-o săptămână reprezentanții ALDE Craiova au strâns peste 10 tone de gunoaie.
”Cu o floare nu se face primăvară în Craiova. Vom continua acțiunea noastră în perioada următoare. Ne gândim chiar să facem o hartă a gunoaielor din oraș și să o înmânăm primarului, fiecărui consilier local dar și asociațiilor de locatari din zonele respective.Este nevoie de un efort comun, mult mai mare,  pentru a avea un oraș cu adevărat curat și civilizat. E în joc identitatea noastră de oraș european!”- a mai precizat liderul ALDE Craiova
BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ