Un băiat de 9 ani, dispărut de acasă

0
594

În această seară, polițiști ai Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 35 de ani, din comuna Gîngiova, care locuiește fără forme legale în Craiova, cu privire la faptul că fiul său, Mateescu Eduard-Gabriel, în vârstă de 9 ani, a plecat în mod voluntar, în jurul orei 14.00, de la locuința sa și nu a revenit.

Semnalmente: înălţime 1,55 m, 50 kg, ten deschis la culoare, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, fața ovală. La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastru și pantaloni kaki.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj s-a constituit un colectiv de lucru care desfășoară activități în vederea găsirii copilului.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorul dispărut sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Ultima oră:

MINORUL A FOST GĂSIT DE POLIŢIŞTI

În urma activităţilor de căutare, precum și a activităţilor specifice desfăşurate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova- Secțiile 1-6, Biroului de Investigații Criminale, Biroului Rutier și Serviciului de Investigații Criminale Dolj, în baza unei informații, polițiștii au reușit, la scurt timp de la sesizarea dispariției, să-l găsească pe băiat.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești, el a fost identificat în Ișalnița, la locuința unei tinere de 27 de ani, cu care ar fi plecat din Craiova, în după-amiaza acestei zile. În urma audierii minorului în prezența părinților și a unui reprezentant al DGASPC Dolj, s-a stabilit că acesta nu a fost victima nici unei infracțiuni și a fost predat familiei.