Ministrul Dezvoltării: Primul bloc de pe „Caracal” intră în lucru în acest an

0
440

Prezent astăzi la Craiova, ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu, a promis că primul bloc din cartierul de locuințe de pe strada Caracal va intra în șantier în acest an. „Dacă la Colegiul Carol I, domnul senator, Claudiu Manda, a insistat foarte mult ca acel obiectiv să fie în programul de guvernare, aici este o promisiune pe care doamna Lia Olguța Vasilescu a făcut-o și avem de gând, fiind oameni serioși și o guvernare serioasă, ca această promisiune să fie onorată”, a afirmat Daniel Suciu.

Ministrul Dezvoltării a cerut ca proiectul cartierului de locuințe de la Craiova să fie reactualizat și să ajungă la ANL în termen de două săptămâni, astfel încât procedura de licitare să înceapă cât mai curând posibil. „O felicit pe Lia Olguța Vasilescu că a avut această idee, la momentul respectiv. S-au întâmplat lucruri care nu au ținut de domnia sa, doar că promisiunea este promisiune și nu pot decât să mă bucur că pot să onorez promisiunea colegei mele. În cel mai scurt timp, până la finalul acestui an, la acest bloc din spatele mele veți vedea că se fac lucrările în continuare”, a promis ministrul Daniel Suciu.

Aflată la și ea la Craiova, Lia Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei, a solicitat, din nou, ministrului Dezvoltării să finalizeze acest proiect imobiliar. „Este singura promisiune pe care am făcut-o în campania electorală și nu am reușit să o onorez până la finalul mandatului meu. L-am rugat pe domnul ministru să ne ajute să înaintăm cu acest proiect să-l finalizăm cât mai repede”, a cerut Olguța Vasilescu.

Primul bloc care va intra în lucru este un imobil de zece etaje, cu 109 apartamente. Locuințele vor fi atribuite, cu priorirate, Armatei, iar restul vor fi puse la dispoziția craiovenilor care vor dori să locuiască acolo.