4 dinamovişti au băut alcool în avionul naţionalei de tineret şi au fost excluşi din lot

0
66

alcool 1Patru jucători care aparţin de Dinamo, Nedelcearu, P. Petre, Dudea şi Vlad Olteanu, ultimul legitimat acum la Sepsi Sf. Gheorghe, au consumat băuturi alcoolice în avionul care transporta naţionala de tineret în Spania şi au fost trimişi acasă de selecţionerul Daniel Isăilă.

“După sosirea în Spania, selecţionerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a constatat abateri disciplinare grave din partea unora din jucătorii pe care i-a convocat pentru cantonamentul din Spania. Astfel, Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre (toţi de la Dinamo) şi Vlad Olteanu (Sepsi OSK) au încălcat regulamentul echipei naţionale Under 21 încă din debutul acestui stagiu de pregătire. Staff-ul tehnic al selecţionatei Under 21, alături de staff-ul primei reprezentative şi coordonatorii loturilor naţionale, împreună cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal, consideră că performanţa nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal” este comuncatul FRF.

Marţi seară, selecţionata U21 a ajuns în Spania, la San Rogue, acolo unde are programat un stagiu de pregătire ce cuprinde două jocuri amicale, cu Rusia, pe 24 martie, şi cu Danemarca, pe 27 martie.