Craiova: Poliţiştii îşi expun tehnica din dotare, mâine, în Parcul Romanescu

0
264

Craiovenii sunt invitaţi, mâine, în Parcul Nicolae Romanescu, pentru a face cunoştinţă cu „mascaţii” Poliţiei doljene, cu poliţiştii de la Rutieră şi cu criminaliştii. Oamenii legii vor amenaja standuri de prezentare a tehnicii în parc, cu aceeaşi ocazie urmând să fie lansată şi campania de prevenire a tâlhăriilor „Un om prevenit este un om salvat!”

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj îi invită, mâine, de la ora 9.30, pe craiovenii interesaţi, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, unde vor fi amenajate standuri de prezentare a tehnicii din dotarea Serviciului de Acţiuni Speciale (mascaţii), Poliţiei Rutiere şi Serviciului de Criminalistică. Activitatea, deşi nu beneficiază de cele mai plăcute temperaturi, face parte din programul activităţilor desfăşurate pentru a marca Ziua Poliţiei Române. În plus, în acelaşi cadru, va fi lansată şi campania de prevenire a tâlhăriilor comise prin smulgerea de obiecte, derulată sub titlul „Un om prevenit este un om salvat!”.

Prezenta campanie este iniţiată de IPJ Dolj – Compartimetul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, se va desfăşura în colaborare cu Asociaţia „Tinerii Luptă Împotriva Viciilor Mileniului III” în perioada 23 martie – 30 octombrie 2013 şi va debuta prin organizarea unei activităţi de informare a populaţiei, mâine, în Parcul Nicolae Romanescu, de la ora 09.30, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, comisar şef Adrian Căpraru.