Lecţie deschisă despre importanţa apei

0
369

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” – Secţia audio-video şi American Corner – organizează, astăzi şi mâine, o serie de acţiuni destinate informării şi educării publicului în general, a tinerilor în special, cu privire la problemele apei.

Astfel, astăzi, ora 12.30, elevii clasei a IV-a A de la Şcoala Generală „Mircea Eliade”, însoţiţi de profesor coordonator Carmen Popa, participă la o lecţie deschisă despre importanţa economisirii apei potabile şi a conservării mediului înconjurător. Manifestarea o are ca invitat special pe Camelia Bărbuţiu, purtător de cuvânt al Direcţiei Ape Jiu Craiova. Mâine, 23 martie, ora 10.30, preşcolarii grupelor „Fluturaşii” şi „Steluţele” de la Grădiniţa Particulară „Ethos”, însoţiţi de educatorii Liliana Bărboianu, Florina Bădică şi Liliana Boghină, vor participa la atelierul de lucru „Lumea minunată a apelor”.

Ziua Mondială a Apei este o ocazie bună pentru a reaminti tuturor cât de importante sunt eforturile concrete de a oferi spre consum apă pură, precum şi identificarea problemelor şi găsirea de soluţii la aceste probleme”, consideră reprezentanţii bibliotecii doljene.