Pro România a primit personalitate juridică

0
318

Este un nou început! Pro România a primit personalitate juridică. Au fost nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învățați să distrugă, nu să construiască! Am pornit acest proiect pentru a da o șansă celor mulți care doresc să facă politică #altfel și care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcana timpului. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în această perioadă, alegând să plece din zona de confort pentru un proiect solid cu obiective pe termen mediu şi lung”, a declarat Daniel Constantin, inițiator al proiectului Pro România.

Pro România se adresează cu precădere cetățenilor nemulțumiți de situația politică din prezent, care nu se mai simt reprezentați de actualele structuri ale puterii și care doresc ca vocea lor să se facă auzită. Pro România încurajează toții românii care vor o schimbare reală a societății să se implice și să-i cheme alături în acest proiect pe toți cei care cred că pot contribui la dezvoltarea societății, prin experiența și expertiza pe care le dețin în diferite domenii.

In perioada imediat urmatoare se vor constitui organizaţii în fiecare localitate, astfel ca Pro România să fie pregătită pentru prima competiţie electorală, alegerile europarlamentare din 2019.