Noul SUV Ford Edge prezintă motorul EcoBlue Bi-Turbo de 238 CP

0
111

Ford a dezvăluit astăzi noul SUV Ford Edge dedicat clienților europeni. Este cel mai avansat SUV din punct de vedere tehnologic din istoria companiei.

Noul Ford Edge oferă o gamă largă de sisteme de asistență a șoferului care se bazează pe camere și pe senzori și au rolul de a transforma fiecare călătorie într-una mai confortabilă și mai puțin stresantă, ajutând șoferii să evite sau să diminueze efectele unor eventuale coliziuni. Își fac debutul european Sistemul de frânare post-coliziune, Asistența suplimentară în coloana de direcție la evitarea obstacolelor și sistemul Tempomatul Adaptiv cu Oprire-Pornire și Fixare pe centrul benzii de rulare.

Noul Edge lansează, de asemenea, o versiune Bi-Turbo puternică și eficientă a motorului diesel Ford EcoBlue de 2.0 litri, împreună cu o transmisie automată cu opt trepte care asigură un șofat fără efort.

Dezvăluit în versiunea sportivă ST-Line, noul Edge iese în evidență prin zonele frontale și posterioare redesenate, prin grila masivă de tip fagure, prin elementele suplimentare – inclusiv pragurile evazate – vopsite în culoarea caroseriei, și prin jantele din aluminiu standard de 20 de inch.