Dolj: Trei incendii stinse de pompierii ISU Dolj în ultimele 24 de ore

0
329

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj au anunțat că echipajele de pompieri ale unității au intervenit, în ultimele 24 de ore, la stingerea a trei incendii izbucnite în gospodării din Craiova și Calafat.

Astfel, ieri, 21.02.2018, ora 12.06, Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei persoane din comuna Maglavit, sat Hunia. În urma incendiului s-a degradat acoperișul. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materiale ușor inflamabile

În aceeași zi, ora 20.58, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei persoane din municipiul Craiova, cartier Mofleni -Aleea Banu Stepan. În urma incendiului a ars deşeuri nereutilizabile, cauza fiind tot coşul de fum, care nu fusese curăţat de funingine.

Azi-dimineață, ora 05.15, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei persoane de pe Aleea Livezi, din Craiova. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu violenţă la acoperişul casei de locuit, existând posibilitatea de propagarela vecinătăţi. În urma incendiului a ars acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 100 m.p., mobilier, aparatură electronică, electrocasnică şi materiale textile. Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări aprinse lăsată nesupravegheată.