Ai văzut o groapă, spune unde e!

0
55

Cot la cot cu autorităţile, vom pleca la cules de gropi! Craiovenii sunt cooptaţi de municipalitate să participe la inventarierea problemelor din carosabil, promiţând că le va şi remedia.

gropiPotrivit municipalităţii, procesul de inventariere a gropilor de pe străzile se va face de către Corpul de Control al Primăriei Craiova, în paralel cu Direcţia de Servicii Publice. În plus, autorităţile locale îi invită, de această dată, şi pe cetăţeni să ia parte la această acţiune.

Campania municipalităţii este intitulată „Ai văzut o groapă, spune unde e!” şi este prima de acest gen în Craiova. Concret, cum trebuie să procedeze fiecare persoană care observă o groapă în asfalt? Prima variantă este să pună mâna pe telefon şi să apeleze la numărul 0251/984. A doua soluţie este să completeze un formular online, disponibil la link-ul http://www.primariacraiova.ro/ro/propuneri-sesizari. În ambele cazuri, craiovenii trebuie să trimită referinţe (locaţie şi, după caz, poză) asupra gropilor identificate. „Procesul de reparare a gropilor depistate în carosabil va începe imediat după finalizarea inventarierii”, se precizează în comunicatul de presă al autorităţilor.