Ştiinţa a zdrobit Steaua în Polivalentă

0
93

Băieţii lui Dănuţ Pascu se menţin pe locul secund şi se pregătesc de un alt derby, cu Dinamo, în deplasare

Craiova – Steaua este un derby doar la nivel emoţional pentru suporterii craioveni, fiindcă la volei bucureştenii nu mai emit vreo pretenţie, cel puţin în actualul sezon. Învingători şi în tur în sala adversă, Vânătoru şi compania nu-şi făceau vreo problemă nici înaintea jocului de miercuri, în preambulul live al serii de Champions League pentru microbiştii din Bănie. Craiova a obţinut o nouă victorie la zero în Sala Polivalentă în faţa unei echipe care nu a opus nici un fel de rezistenţă şi care s-a deplasat spre Bănie chiar în ziua meciului. Mai mult, antrenorul oaspeţilor nu l-a avut la dispoziţie nici pe Rade Dacovic, accidentat. Deşi la conferinţa de presă Dănuţ Pascu era convins că la cuplaj vor veni 2-3.000 de spectatori, aşa cum s-a întâmplat la primul „regal voleibalistic”, doar puţin peste o mie de suporteri s-au adunat să vadă echipele craiovene în două partide cu final preconizat. Au fost trei seturi scurte adjudecate de alb-albaştri, în faţa unei formaţii puţin potente, care nu a avut răspuns la spectacolul alb-albaştrilor. Cu aceste trei puncte obţinute, oltenii rămân pe poziţia secundă în clasament, la un punct în faţa Unirii Dej, şi îşi fac calcule pentru următorul derby, care îi va solicita de această dată, în deplasare, cu Dinamo, sâmbătă, de la ora 17.00. „Am întâlnit o echipă tânără, care dacă este lăsată să joace poate crea probleme. Sunt mulţumit că băieţii mei au jucat serios, la punct, cum îmi place mie să spun şi asta s-a văzut pe tabelă. Singurul regret, ca să glumesc puţin, a fost că am avut doar 1500 de spectatori în tribune”, a spus Dănuţ Pascu. De partea cealaltă, George Grigorie, antrenorul Stelei, s-a declarat dezamăgit de prestaţia echipei sale, chiar dacă nu-şi făcea mari speranţe înaintea jocului: „Sincer nu mă aşteptam să fim prima echipă care câştigă la Craiova, pentru că oltenii sunt o formaţie bună. Însă nici cu ce am jucat nu sunt de acord. Sunt supărat pe lipsa de atitudine a jucătorilor mei. Este un rezultat ruşinos pentru Steaua”.

 

Volei masculin, Divizia A1, etapa a 19-a

SCM Universitatea Craiova – Steaua Bucureşti 3-0 (25-14, 25-16, 25-15)

SCM Craiova: Laurenţiu Vânătoru, Mihai Dumitrache, Nicuşor Ghionea, Teodor Milotin, Dan Borota, Ştefan Romanescu şi Vladimir Jovic (libero). A mai jucat: Bogdan Bratosin. Antrenori: Dănuţ Pascu, Claudiu Mitru.

Steaua: Radu Toboşi, George Carpen, Alexandru Borcoş, Risto Nikolov, Rade Spasojevic, Cornel Miron şi Marius Voicu (libero). Au mai jucat: Ionuţ Manda, Andrei Grigoraş, Raul Oprişor şi Cătălin Miron. Antrenori: George Grigorie, Răzvan Roşu