Remiză spectaculoasă în derby-ul londonez Chelsea – Arsenal

0
195

Chelsea și Arsenal s-au întâlnit din nou în campionat, în etapa a 24-a, pe Stamford Bridge, și a ieșit un nou derby spectaculos, precum cel jucat recent între cele două pe terenul lui Arsenal. Atunci s-a impus Chelsea cu 2-1, acum a fost 2-2. Chelsea a avut meciul în mână, fiindcă a avut om în plus și 1-0 după 25 de minute. Fostul jucător al lui Chelsea, David Luiz, a faultat decisiv, fiind eliminat, iar Jorginho nu a ratat nici acum de la 11 metri. Brazilianul Martinelli a egalat pe un contraatac, după pauză, dar Azpilicueta a făcut 2-1 în minutul 84, părând a fi golul decisiv. Numai că un alt fundaș de bandă, Bellerin, a marcat cu stângul peste 3 minute și finalistele de anul trecut din Europa League au terminat la egalitate.

Chelsea rămâne pe 4, cu 40 de puncte, iar Arsenal are 10 puncte mai puțin, fiind și pe locul 10.

Manchester City a câştigat, cu 1-0,  în deplasare, cu Sheffield United. Unicul gol  fost marcat de Sergio Aguero, în minutul 73, argentinianul intrând în repriza secundă în locul lui Gabriel Jesus, care ratase un penalty în prima repriză.

Alte rezultate de marţi, din Premier League:

Bournemouth – Brighton 3-1

Aston Villa – Watford 2-1

Crystal Palace – Southampton 0-2

Everton – Newcastle 2-2

Partidele Leicester – West Ham, Tottenham – Norwich City şi Manchester United – Burnley au loc miercuri, iar întâlnirea Wolverhampton – Liverpool este programată joi.