Ford prezintă B-MAX Colour Edition; B-MAX va avea un motor EcoBoost de 1 litru mai puternic şi 140 CP

0
86

Noul şi atrăgătorul Ford B-MAX Colour Edition oferă un design exterior deosebit şi detalii de interior personalizate. Disponibil clienţilor din Europa de la începutul acestui an în 10 culori de caroserie combinate cu plafonul şi carcasele oglinzilor vopsite negru contrastant, B-MAX Colour Edition dispune şi de jante unice din aliaj de 16 inch, împreună cu o grilă frontală neagră strălucitoare, scuturi de protecţie faţă şi spate negre, geamuri spate fumurii şi un spoiler spate mare pe hayonul superior.

Specificaţiile interioare includ sistemul de conectivitate Ford SYNC activat vocal cu ecran color de 4.2 inchşi sistem de navigaţie opţional, sistem de aer condiţionat manual şi  alte pachete opţionale. „Noul B-MAX Colour Edition arată că stilul şi caracterul practic pot merge mână în mână. Design- ul extrem de atrăgător şi funcţiile sofisticate precum sistemul de conectivitate vocal SYNC şi sistemul Ford Easy Access Door System fac ca B-MAX să fie unul din cele mai avansate şi inovatoare autoturisme de mici dimensiuni din Europa”, a declarat Roelant de Waard, vicepreşedinte, Marketing, Vânzări şi Service, Ford Europa.

Motorului Ford pe benzină premiat EcoBoost de 1 litru

Începând cu primăvara anului 2016, B-MAX va avea şi o versiune puternică şi eficientă de 140 CP a motorului Ford pe benzină premiat EcoBoost de 1 litru. Echipat cu sistemul Auto-Start-Stop ca standard, motorul oferă o acceleraţie de la 0 la 100 km/oră (62 mph) în 10,4 secunde cu emisii de CO2 de 116 g/km şi un consum de combustibil de 5,0 l/100 km (56,5 mpg). Sistemul Ford Easy Access Door System oferă acces neegalat la B-MAX pentru pasageri şi bagaj prin uşi faţă cu balamale şi uşi spate glisante – cu stâlpi integraţi. În 2012 B-MAX a primit punctaj  maxim de 5 stele Euro NCAP şi oferă tehnologii avansate care includ Active City Stop – care oferă asistenţă şoferilor scanând carosabilul din faţa autoturismului şi aplicând automat frânele pentru a reduce impactul coliziunilor sau a le evita cu totul, precum şi sistemul MyKey, oferit exclusiv de Ford, care permite părinţilor să aplice anumite restricţii asupra tinerilor şoferi pentru a promova şofatul mai sigur.