Pierdere importantă pentru Bayern Munchen înaintea meciului cu Atletico

0
351

Bayern Munchen începe camapnia de calificare in următoarea faza a competiţiei UEFA Champions League fără unul dintre cei mai importanţi jucători din sezonul trecut, Serge Gnabry.

Jucătorul german de 25 de ani care a marcat 23 de goluri si a oferit 14 pase decisive în 46 de meciuri pentru Bayern în sezonul trecut a fost depistat cu Covid-19 la testarea efectuată înaintea meciului cu Atletico Madrid.

Bayern Munchen a transmis informaţia pe căile de comunicare oficiale, precizând şi că sportivul se află într-o stare fizică buna şi este lipsit de orice pericol.

Bayern Munchen, deţinatoarea trofeului, a fost repartizata în grupa A din Champions League, alături de Atletico Madrid, RB Salzburg, Lokomotiv Moscova.

Anul trecut cand bavarezii caştigau trofeul Champions League, Gnabry era o piesa esenţiala din angrenajul echipei prin aportul său ofensiv alături de jucatori precum Coutinho, Robert Lewandowski si Thomas Muller.

În seara aceasta campioana in exercitiu, Bayern Munchen, va confrunta formaţia condusa de Diego Simeone, Atletico Madrid, la ora 22:00 pe stadionul Allianz Arena din Munchen, Germania.

ADRIAN ŢAINA