Vineri, la Craiova : “De la discursul anti-UE, la fake news”

0
258

Cea de-a XII-a ediţie a Conferinţei Ştiinţifice Internaţionale „Stat şi Societate în Europa”, organizată de Biblioteca Judeţeană şi Fundaţia „Alexandru și Aristia Aman în parteneriat cu Academia Română – Institutul de Cercetări Socio-Umane „C.S. Nicolăescu Plopşor”, Academia Oamenilor de Ştiinţă din România şi Universitatea din Craiova, se va desfăşura anul acesta în perioada 23-26 octombrie.

               Programul este structurat pe mai multe secţiuni, astfel încât, timp de câteva zile, Craiova devine, an de an, scena unor dezbateri, prezentări şi intervenţii de cel mai ridicat nivel ştiinţific.

În cadrul Conferinţei, cotidianul regional “Cuvântul Libertăţii” din Craiova, în parteneriat cu Uniunea Ziariştilor Profesionişti, filiala Dolj şi Facultatea de Litere, Secţia Jurnalism, organizează dezbaterea/masa rotundă cu tema “De la discursul anti-UE, la fake news”, cu o secţiune specială : “Fake news în era digitală”.

Evenimentul va avea loc vineri, 25 octombrie, ora 11.00.

              La eveniment sunt invitați academicieni, profesori, cercetători, specialiști și experţi, doctoranzi, masteranzi, studenți și toţi cei interesaţi de fenomenul fake news.