Ouzounidis: “În cupele europene, dacă pierdem, s-a terminat!”

0
854

În seara aceasta, Universitatea Craiova a susţinut antrenamentul oficial înaintea meciului albanezii de la Laci, din turul 2 preliminar al Conference League, programat joi, de la ora 20, transmis în direct de Digisport 1.

Înainte de a simţi spaţiul de joc de pe Elbasan Arena, antrenorul Marinos Ouzounidis şi fundaşul Antoine Conte au prefaţat meciul cu albanezii, într-o conferinţă de presă. Ouzounidis a părut oarecum speriat de adversar şi are motive să o facă, fiindcă echipa sa joacă prost. Grecul face apel la concentrarea şi mobilizarea maximă a jucătorilor, ştiind probabil şi el că tactic echipa este nepregătită.

„Suntem favoriţi, dar trebuie să demonstrăm asta, trebuie să ne facem jocul, dacă vom crede că avem un meci uşor, atunci vor fi probleme, trebuie să rămânem concentraţi. Am văzut două meciuri pe care le-au jucat în Conference League şi unul din sezonul trecut, ştim cum joacă, au un fotbal ofensiv, au jucători buni, dar ne concentrăm pe jocul nostru. Nu mă aştept ca albanezii să fie aşa de ofensivi ca în meciul cu Podgorica, ci mai precauţi, aşa că trebuie să fim pregătiţi, au nişte jucători periculoşi, la care trebuie să fim atenţi, în special la fazele fixe. În Europa nu ai alte şanse, eşti eliminat şi gata, s-a terminat, aşa că nu putem menaja jucători, în campionat mai poţi recupera, în cupele europene trebuie să joci acum” a declarat Marinos Ouzounidis.