Anderlecht a plătit 4 milioane de euro pentru un internaţional suedez

0
765

Posibila adversară a Universităţii Craiova în turul 3 preliminar al Conference League, Anderlecht Bruxelles, l-a achiziţionat pe internaţionalul suedez Kristoffer Olsson, de la FK Krasnodar, pentru suma de 4 milioane de euro. Mijlocaşul de 26 de ani a fost titular în toate cele 4 meciuri disputate de Suedia la Euro 2020, contra Spaniei, Slovaciei, Poloniei şi Ucrainei. Olsson are 29 de selecţii în naţionala Suediei, el evoluând şi în meciurile contra României, din preliminariile Euro 2020. A mai jucat în carieră la Arsenal Londra, AIK Stockholm şi Midtjylland. Anderlecht mai are un internaţional suedez în lot, pe atacantul Isaac Thelin, care a fost titular în naţionala nordică la amicalul de la Craiova, de acum 3 ani, adjudecat de tricolori cu 1-0.

Anderlecht i-a mai cumpărat în vara aceasta pe: belgianul Benito Raman,de la Schalke 04, pentru 3 milioane de euro, spaniolul Sergio Gomez, de la Borussia Dortmund pentru 2,5 milioane de euro, mijlocaşul ghanez Majeed Ashimeru, de la RB Leipzig pentru 1,5 milioane de euro, fundaşul olandez Wesley Hoedt, fost la Lazio şi Southampton.

În schimb, formaţia lui Vincent Kompany l-a cedat pe mijlocaşul belgian Albert Sambi Lokonga la Arsenal, pentru 17.5 milioane de euro.