Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în urma unui accident de circulaţie

0
546

accidentDoi bărbaţi şi două femei au ajuns la spital după ce o autoutilitară a lovit maşina în care se aflau. Accidentul de circulaţie s-a produs la ieşirea din Aeroclubul Român, situat pe Calea Bucureşti din Craiova.

Sorin-Mihail, în vârstă de 53 de ani, din Bucureşti, posesor al permisului de conducere valabil, în timp ce conducea o autoutilitară, la ieşirea din Aeroclubul Român, situat pe Calea Bucureşti din Craiova, a efectuat virajul stânga către ieşirea din municipiul Craiova. Potrivit poliţiştilor, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui autoturismului marca Mercedes-Benz, proprietatea G. Diana şi care era condus de G. Daniel-Florin, în vârstă de 32 ani, din Craiova, posesor al permisului de conducere valabil, care circula pe Calea Bucureşti către centrul municipiului Craiova, cele două vehicule intrând în coliziune.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a patru persoane, doi bărbaţi şi două femei, toţi patru pasageri în autoturismul condus de G. Daniel-Florin, aceştia fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale, nerămânând internaţi.

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier prezenţi la faţa locului au întocmit pe numele lui D. Sorin-Mihail dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.