„Cupa Tudor Vladimirescu 200”

0
871
În cadrul proiectului ,,Pe urmele pandurilor lui Tudor Vladimirescu”, elevii claselor a XI – a au participat la „Cupa Tudor Vladimirescu 200” la clasele a XI-a. Activităţile sportive din cadrul ,,Cupei Tudor Vladimirescu 200” au fost la disciplinele fotbal și atletism, iar rezultatele pandurilor au fost primite de panduri cu mari emoții și bucurie.
La fotbal, Menţiuni au primit echipele claselor a XI-a D și a XI-a E, pe Locul III s-a clasat echipa clasei a XI-a B, Locul al II-lea a fost ocupat de echipa clasei a XI – a C, iar Cupa Tudor Vladimirescu 200 la fotbal a revenit echipei clasei a XI – a A formată din elevii Armando Beşliu, Cătălin Ciovînă, Octavian Gîngu, Cristian Natură, Claudiu Rădulescu, Cosmin Hintea, David Creţan, David Enculescu, Manuel Predoi și Costinel Gherghe.
La atletism, stafeta (mixt) 4x100m, Menţiune au primit elevii clasei a XI- a D, Locul III, cei ai clasei a XI-a C, pe Locul II s-au clasat elevii claselor a XI-a A și a XI-a B, iar echipa clasei a XI – a E, formată din Mădălina Buioca, Florin Cosacu, Denis Şiţoiu, Alexandru Sima s-a poziționat pe Locul I în clasament.