De 10 Ani Împreună : „Ceea ce ne unește este mult mai puternic decât ceea ce ne diferențiază!”

0
565

În urmă cu 10 ani, dorința de a fi împreună, de a forma o echipă puternică, unită, cu voluntari devotați muncii comune, a dus la formarea Asociației Studenților Basarabeni din Craiova. Data de 24 iunie a devenit ziua în care ASB Craiova celebrează, an cu an, realizările voluntarilor basarabeni pe terioriul României, și continuă să încurajeze tânăra generație de a se implica în activitățile de voluntariat.

În decursul acestor ani, minunata familie basarabană s-a exstins și a primit noi tineri hotarâți, cu idei inovative fiind gata să colaboreze pentru realizarea obiectivelor asociației.

În anul centenar, ASBCraiova sărbătorește 100 de ani de la Unire, precum și unul dintre cele mai importante evenimente din istoricul asociației “Gala de 10 ani”. Fenomene care ne identifică originile și valorile comune transmise din generație în generație.

Gala aniversară va avea loc la data de 23.06.2018, ora 18:00, în incinta Facultății de Mecanică, Aula Magna. În cadrul evenimentului sunt așteptați tineri voluntari, membrii Asociațiilor Studenților Basarabeni din toată România, dar și Asociațiile Studențești din Craiova. Vă aşteptăm cu drag !

Liuba Eremia, preşedinta ASB Craiova