Iridex Group Salubrizare continuă distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilorîn perioada 26 – 29 Aprilie

0
496

Iridex Group Salubrizare continuă săptămâna care urmează, în municipiul Craiova, distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor pentru persoanele fizice care locuiesc la case. Distribuirearecipientelor de colectare a deșeurilor către locuitorii orașului Craiova care locuiesc la case, se va realiza astfel:

Luni, 26.04.2021:Str. Paunitei (de la Nr. 76 pana la intersectia cu Garlesti), Str. Dinu Lipati, Str. Heracleea Darcle, Aleea 1,3 Primaverii, Aleea 1,2,3 Capsunilor, Str. Capsunilor, Str. Dabuleni, Aleea 2 Raului, Str. Caprioarei, Str. Preajba, Str. Sadu (de la intersectia cu Bld. Ilie Balaci pana la intersectia cu Paroseni), Str. Adrian Paunescu (de la intersectia cu 1 Mai pana la intersectia cu Raului), Str. Ceahlaului, Str. Vrancei, Str. Eroilor (de la intersectia cu Dimitrie Bolintineanu pana la Nr. 62,73), Str. Fratii Golesti (de la intersectia cu A.I. Cuza pana la intersectia cu B.P. Hasdeu);

Marți, 27.04.2021: Str. Drumul Ungurenilor, Aleea 1,2 Drumul Ungurenilor, Str. Erou Catalin Marinescu, Aleea 1 Bariera Vilcii, Aleea 2,5,6,7,8 Primaverii, Str. Spiru Haret, Str. Ticleni, Aleea 1 Raului, Aleea Isvarna, Str. Ciocarliei, Str. Isvarna, Str. Sadu (de la intersectia Gorjului pana la intersectia Siretului), Str. Roznov (de la intersectia cu Siretului pana la intersectia cu Bega), Aleea 1 Mai 1, Str. Rosmarinilor, Str. Tabaci (de la intersectia cu 1 Mai pana la intersectia cu Raului), Str. Eroilor (de la Nr. 64,75 pana la  intersectia cu Corneliu Coposu), Str. Mixandrelor, Str. Muncelului, Str. Fratii Golesti (de la intersectia cu B.P. Hasdeu pana la intersectia cu Bld. Carol I), Str. Feldioara, Aleea Feleacului, Str. Pictor Ion Negulici, Str. Virgil Madgearu;

Miercuri, 28.04.2021Aleea 2 Cantonului, Str. Rozelor, Str. Gradiste, Str. Moreni, Str. Slanic, Str. Cerbului, Str. Randunelelor, Str. Roznov (de la intersectia cu Bega pana la  intersectia cu Vaslui), Aleea 1,2,3,4,5 Gheorghe Donici, Str. Gheorghe Donici, Str. Ana Ipatescu (de la intersectia cu Anul 1848 pana la intersectia cu Aleea 1 Ana Ipatescu), Aleea Dionisie Eclesiarhul, Str. Mitropolit Nifon Criveanu, Str. Pastorului;

Joi, 29.04.2021Aleea 1,3,4 Cantonului, Str. Cantonului (de la Nr. 1 pana la intersectia cu  Trotusului), Str. Valcelei, Aleea 4 Simnic, Str. Coacazului, Str. Ionel Teodoreanu, Str. Mircea Eliade, Aleea 4,5 Brestei, Str. Negoiu, Str. Sovata, Str. Sinaia, Str. Artarului, Str. Buzias, Str. Ana Ipatescu (de la intersectia cu Aleea 1 Ana Ipatescu pana la intersectia cu Calea Unirii), Aleea 1,2 Ana Ipatescu, Aleea B.P.Hasdeu, Str. B.P. Hasdeu, Str. Balzac.

Distribuirea recipientelor se va realiza individual de către echipajele noastre, în dreptul fiecărui imobil, pe baza actului de identitate și a informațiilor privind proprietarul casei și numărul de persoane care locuiesc la adresă.Persoanele care nu sunt găsite acasă pentru preluarea pubelelor, sunt rugate să sune la numărul de dispecerat 0251.979 în intervalul orar 8:00 – 17:00, pentru a reprograma o vizită din partea echipei Iridex Group Salubrizare.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu recipientele de deșeuriși un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie precolectateîn recipientele primite și cum se precolectează corect aceste deșeuri.

Programul de distribuire, pe străzi, va fi anunțat săptămânal, cu câteva zile înainte de predarea recipientelor, prin diferite mijloace de comunicare: pliante distribuite la fiecare casă, comunicate de presă și anunțuri postate pe rețelele de socializare, dar și pe site-ul propriu www.iridexsalubrizare.ro.