Dolj: 90 de sancţiuni pentru depăşirea vitezei

0
157

La acest sfârşit de săptămână poliţiştii Serviciul Rutier Dolj în cooperare cu efectivele Serviciului Rutier Olt au organizat şi executat o acţiune, în sistem releu, pentru prevenirea si combaterea excesului de viteză pe D.N. 65 şi D.N. 6. De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier au acţionat în Craiova pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de  nerespectarea semnificației culorilor semaforului electric
În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri au fost constatate 224 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în sumă totală de 29.115 lei,  90 dintre acestea pentru viteză neregulamentară. 8 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule, iar 4 certificate au fost retrase.
Pe parcursul activităţilor, potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, a fost depistat Cristinel Combei, de 39 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism Skoda pe D.N. 65 cu viteza de 101 km/h, în localitate. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă şi ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.