La Palatul Copiilor : Activitate organizată cu prilejul Zilei Internaționale pentru Eliminarea Discriminării Rasiale

0
583

Luni, 21 martie a.c, la Palatul Copiilor Craiova, a avut loc o activitate în cadrul proiectului național FĂRĂ DISCRIMINARE, derulat de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj- Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, activitate organizată cu prilejul Zilei Internaționale pentru Eliminarea Discriminării Rasiale.

La eveniment au participat aproximativ 65 de elevi de la diverse cercuri de activități din cadrul Palatului Copiilor Craiova, alături de 12 profesori coordonatori și dna director Pascu Eugenia. Copiii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani au avut ocazia să se informeze cu privire la efectele negative ale oricărei forme de discriminare în cadrul unor activități deosebit de instructive și interesante propuse de cei 2 reprezentanți ai IPJ Dolj și de reprezentantul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane din Craiova.

      “Ne bucurăm nespus că am avut ocazia să prezentăm elevilor noștri consecințele negative ale formelor de discriminare ce îi pot afecta în activitățile lor zilnice. Considerăm că aceste aspecte trebuie discutate cu copiii de la o vârstă cât mai fragedă pentru a evita ca aceștia să cadă în capcanele discriminării, fie că sunt victime sau generează ei înșiși astfel de comportamente nocive, a declarat directorul Palatului Copiilor Craiova, dna prof. Pascu Eugenia.