Lider ALDE Alba: Ar trebui o deparazitare în conducerea ALDE

0
77

Daniel Constantin şi ”o gaşcă din fostul PC” se comportă în politică la fel ”ca limbricii din organism”, iar pentru a nu le da posibilitatea ”să elibereze toxine” ar trebui făcută ”o deparazitare la nivelul conducerii ALDE”, a spus, luni, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Ioan-Lazar003Întrebat despre tensiunile existente între cei doi copreşedinţi ai ALDE, Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că trebuie făcută ”urgent o deparazitare”, precizând că Daniel Constantin şi alţi membri PC “se hrănesc în politică din munca altor partide”.

          ”Daniel Constantin, împreună cu o gaşcă din fostul Partid Conservator, se comportă în politică, în interiorul Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, ca limbricii din interiorul organismului. Aşa cum acei paraziţi intestinali se hrănesc cu substanţe nutritive din organism, Constantin şi compania se hrănesc în politică din popularitatea, munca, notorietatea altor partide şi lideri politici. Pentru a nu le da posibilitatea să elibereze toxine şi să reducă rezistenţa organismului prin dezinformări, şantaj, minciuni, trădări şi altele, cred că ar trebui făcută urgent o deparazitare în interiorul conducerii ALDE”, a spus Ioan Lazăr, întrebat cum comentează tensiunile din ALDE din ultima perioadă.

          Călin Popescu Tăriceanu a declarat, ieri, că nu mai face niciun fel de înţelegere cu copreşedintele ALDE Daniel Constantin, despre care a spus că, prin acţiunile sale, îşi ”forţează” excluderea din partid.