Champions League – ultimele două optimi

0
363

Prima manşă a optimilor de finală ale Champions League s-a încheiat cu meciurile Sevilla – Man United 0-0 şi Şahtior – AS Roma 2-1.

Sevilla – Manchester United a fost un meci pe stilul Mourinho. Echipa lui n-a tras decât un şut pe poarta andaluzilor, şi acela a fost mai degrabă o pasă către Sergio Rico. Sevilla a jucat, şi-a creat ocazii, dar din cele 12 cornere şi 8 şuturi pe poartă nu a marcat. Pogba a fost rezervă la Man United şi a intrat pe teren în minutul 17, când s-a accidentat bascul Ander Herrera. Surprinzător, Montella nu l-a folosit pe golgheterul Ben Yedder.

La Harkov a fost un meci mult mai spectaculos, urmărit de la faţa locului de Mircea Lucescu. Roma a deschis scorul înainte de pauză prin cel mai în vogă jucător al său turcul Cengiz Under, care a ajuns la 5 goluri în ultimele 4 meciuri. În partea a doua, brazilienii lui Şahtior s-au dezlănţuit. Ferreira a înscris pe un contraatac purtat de unul singur, iar Fred, jucătorul pe care City a achitat deja 50 de milioane de euro, a executat ideal o lovitură liberă de la 20 de metri. Şahtior câştigă astfel cu acelaşi scor cu care le-a învins în acest sezon de CL şi pe Napoli şi Man City.