Prinși de jandarmii GJMb Craiova la furat din autoturisme

0
102

O patrulă din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a observat, azi-dimineață, în jurul orei 02.30, pe strada Henri Coandă, din Craiova, în parcarea din spatele blocurilor 47-48, doi tineri sustrăgeau obiecte dintr-un autoturism Dacia. La vedere jandarmilor, cei doi au rupt-o la fugă, însă n-au ajuns prea departe, jandarmii reușind să-i imobilizeze şi să-i conducă la sediul Secţiei 3 Poliţie, pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs fapta. Tinerii au fost identificați, stabilindu-se că este vorba despre Iustin Marinel F., domiciliat în comuna Apele Vii şi Cristinel Ionuţ M., din comuna Celaru, ambii în vârstă de 17 ani. Iustin trebuia să stea „de șase” în timp ce complicele său a deschis portiera autoturismului Dacia, cu ajutorul unei şurubelniţe, reuşind să sustragă din acesta CD-player-ul, în valoare de 200 lei.

„Cei doi au fost conduşi la Secţia 3 Poliţie, iar în urma audierilor a fost identificat şi cel de-al treilea tânăr participant la furt, în persoana lui V. Daniel, în vârstă de 26 de ani, domiciliat în comuna Celaru, judeţul Dolj, care îi aştepta pe ceilalţi doi, într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cu ajutorul căruia ar fi trebuit să părăsească mai repede locul faptei.

Prejudiciul a fost recuperat şi înapoiat proprietarului, iar cei trei tineri au fost predaţi Secţiei 3 Poliţie pentru continuarea cercetărilor, făcându-se vinovaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a declarat ofițerul de presă al GJMb Craiova, cpt. Cosmin Mirea.