Conducerea Științei își bate joc de fani și de imaginea clubului!

0
474

Halucinantă decizia conducerii clubului Universitatea Craiova de a numi ca antrenoare a echipei feminine a unei rapidiste care insulta, batjocorea, ironiza Universitatea Craiova prin diverse postări publice pe facebook. O anume Adriana Rogojină, din Seaca de Câmp, a fost echipată  de cei care conduc clubul din bănie cu un fular alb-albastru și pozată lângă stadionul ”Ion Oblemenco”, ea fiind cea care se ocupă de selecția pentru echipa de fotbal feminin a Universității Craiova.

Această Adriana Rogojină are pe pagina de facebook postări neverosimile, ținând cont de postura ei actuală. Ea apare cu fularul Rapidului în diverse ipostaze în care încurajează formația giuleșteană, dar și mai ofensatoare pentru fanii Craiovei sunt mesajele ironice, jignitoare ale acesteia la adresa echipei din Bănie. Mare fană și a lui Florin Salam, cum se deduce din mesajele ei, Adriana Rogojină a postat de-a lungul timpului diverse mesaje ironice, batjocoritoare și chiar injurioase la adresa Universității Craiova. ”Să ne băgăm ceva-n CSU!” este una dintre ”epistolele” iubitoarei de manele și de giuleșteni.

Dacă este o scăpare, este una de neacceptat din partea clubului, care nu s-a informat în privința acestei angajate, iar organizarea acțiunii de selecție de respectiva persoană ar constitui o nesăbuință neverosimilă și un gest de suprem afront la adresa fanilor.

Dar ce ar mai fi de spus când în fruntea clubului se află Marcel Popescu, care a avut în anul 2013 probabil cel mai vehement și mai jignitor discurs la adresa clubului care îl plătește în acest moment? De asemenea, antrenor la juniori și fost antrenor la echipa a doua este Dragoș Bon, care nu demult insulta Știința din fieful lui Mititelu.