Sărbatorim Ziua Unirii prin mișcare și distracție

0
106

Studenții Universității din Craiova vă invită pe 24 ianuarie să participați la Ziua Unirii prin Mișcare, în Parcul Tineretului și Water Park Craiova. Organizatorii vă propun o combinație de sporturi benefice tuturor: alegare în echipă, maraton de înot (în echipă), aqua gym.

Evenimentele vor începe cu o cursă de alergare în echipă, după care se va schimba sportul și competiţia va continua în incinta Water Park, acolo unde fiecare persoană care va alerga va primi o intrare gratuită.

Cursa de alergare constă în parcurgerea unui traseu în echipă astfel încât la sosire echipa să fie împreună și să afișeze un mesaj legat de Ziua Unirii. Cel mai frumos mesaj va fi premiat.

Maratonul de înot constă în parcurgerea de către echipă a 8 lungimi de bazin. Ordinea de parcurgere a traseului fiind stabilită de către echipă. Parcurgerea distanței va fi efectuată de cel puțin 3 componenți ai echipei. Componenții echipei care înoată trebuie să parcurgă minim o lungime de bazin. Cursa va fi cronometrată, iar timpul cel mai bun va fi premiat.

Echipele se pot înscrie, între orele 11.00 – 11.30, la intrarea în WATER PARK Pentru activitățile de alergare și înot se va organiza tombolă cu premii. Pe toată durata evenimentului, asistența medicală și protecția participanților vor fi asigurate de către organizatori.Participarea la activități se face pe proprie răspundere privind faptul că sunt apți din punct de vedere medical.

Acțiunea este parte din proiectul „Stagii de practică pentru studenții Facultăților de Educație fizică și sport, Ştiințe sociale și Drept”, ID proiect: POCU/90/6.13/6.14-106118, ce vizează dezvoltarea competenţelor profesionale ale studentilor şi creşterea numărului de studenți care-și găsesc un loc de munca la finalizarea studiilor.