Fanii nu mai suportă: “Felix şi Mogo, luaţi-vă de mână şi plecaţi!”

1
84

“Antrenorul” Universităţii a văzut că elevii săi au dominat prima repriză şi au avut ocazii, deşi prima şansă reală a apărut după minutul 80

Cineva din club ar fi putut să-i transmită “antrenorului” Daniel Mogoşanu că amicalul Craiovei cu Wolfsberger s-a putut viziona pe internet şi fanii au văzut prestaţia ridicolă a favoriţilor. Mogoşanu ne transmite într-o declaraţie dată pentru site-ul oficial al clubului că în prima repriză elevii săi au dominat şi au avut ocazii. Din ce a văzut toată lumea şi dacă nu cumva cei care au transmis meciul n-au făcut vreun montaj de prost gust, Universitatea nu a avut nicio ocazie de gol până în minutul 81, în timp ce adversarii, unii modeşti, de altfel, au avut doar în prima repriză 3 şanse mari de gol, printre care şi o bară, pentru ca în partea secundă să sufoce echipa Craiovei.

Pentru cine vrea să se amuze, prezentăm concluziile “antrenorului” Universităţii după partida cu ultima clasată din liga austriacă: „Au fost două reprize diferite. O primă parte mai consistentă, pe care am dominat-o teritorial, în care ne-am creat şanse de gol şi am efectuat un presing avansat. La pauză am făcut mai multe schimbări, iar pe parcursul părţii secunde am introdus în teren toţi jucătorii, inclusiv pe cei patru juniori deplasaţi în Antalya. Există un fond de oboseală, de aceea am şi rulat întreg lotul pe care-l am la dispoziţie. Nu ne-a interesat în mod special rezultatul, ci am vrut să văd la lucru toţi jucătorii. Bineînţeles, cu excepţia lui Rocha şi Popov, care nu sunt încă la parametrii optimi“.

 

Fanii îi desfiinţează pe Straton, Felix şi compania

 

În replică, menţionăm şi câteva dintre părerile suporterilor care au urmărit meciul, postate chiar pe pagina de facebook a clubului din Bănie. Culmea, fanii nu sunt deloc de aceeaşi părere cu “Mister” Mogo, ba chiar sunt revoltaţi de valoarea lotului, de prestaţia echipei, dar mai ales de activitatea lui Felix Grigore şi de instalarea lui Mogoşanu. Iată câteva comentarii: “Bravo Felix, bravo Mogoşanu, luaţi-vă de mâna şi plecaţi! Sunteţi zero amândoi!”, “Mai e mult de muncă, prea multe pase greşite, joc haotic, fiecare face ce vrea în teren”, “Se va alege praful de tot”, “Băi dar este penibil să iei gol direct din corner”, “Ne vedem în B în vară”, “Indicaţiile de pe bancă păreau date de doi tipi care rup bilete la intrarea în stadion”, Ce să aşteptăm de la antrenori şi lot de divizia C? Dacă scăpăm de B ar fi mare mirare! Pase înapoi, degringoladă la mijloc şi în atac la fel! Iar de Straton ce să mai zici?”, “Întăriţi echipa cu fotbalişti, nu cu bucătari, pescari şi pierde vară!”, “Toate echipele legitmează jucători, voi l-aţi luat pe Felix să facă baclavale??? Nu-I este ruşine acestui stelist să stea la plajă? Sau i-a plătit nea Jiji cantonamentul? Sunteţi penibili, până şi Mititelu făcea transferuri până acum!”

Sigur, a fost doar un meci amical, iar echipa este şi în plin proces de acumulări fizice, dar să prezinţi într-o asemenea manieră una dintre cele mai jalnice prestaţii în este o insultă la adresa suporterilor. Totodată, oficialii încearcă să ne ofere impresia că plecarea lui Bălgrădean este “acoperită” de Straton, despre care se precizează că “a avut 3 intervenţii de clasă”, când de fapt portarul a luat un gol direct din corner, altul de la mare distanţă, iar majoritatea mingilor le respinge, chiar dacă este vorba de unele care pot fi reţinute fără problemă. Inclusiv golul primit în meciul cu Hallescher putea fi evitat uşor de un portar decent.

 

Felix Grigore se mândreşte cu câţi bani ar fi încasat de la Steaua

 

În timp ce suporterii trag semnale de alarmă în privinţa calităţii lotului actual, care a ratat toate obiectivele acesteui sezon, Felix Grigore se mândreşte cu banii pe care i-ar fi încasat clubul de la FCSB pentru cei patru jucători doriţi de Becali. “Nici vorbă de haos la Craiova. Lucrurile sunt pe un făgaş normal” îşi începe Grigore declaraţia. Pentru el, ratarea tuturor obiectivelor în acest sezon este ceva firesc. Şi restul declaraţiei dată Prosport este una tragi-comică: “Până la urmă tranzacţia a picat în totalitate, jucătorii nu au vrut să meargă la Steaua. Era o ofertă bună, trebuia luată în considerare. Era o tranzacţie de 6 milioane de euro. Era vorba de sumă fără TVA, plus procente de 20% în cazul unor eventuale transferuri în străinătate ale jucătorilor. Cele patru milioane de euro ar fi urmat să fie virate imediat. Jucătorii nu au fost afectaţi de faptul că nu s-a realizat tranzacţia. Andrei Ivan a cerut o sumă mare, pentru că nu voia să ajungă la Steaua. Era o sumă cerută special ca Steaua să nu poată plăti. Am fost bucuros când am văzut că jucătorii îşi doresc să rămână la Craiova”.

1 COMENTARIU

  1. Daca ar fi vandut la Steaua toti banii i-ar fi luat Rotaru in contul celor 5 milioane bagate la infiintarea echipei si ar fi plecat. Acum asteapta sperand la vanzarea lui Ivan si/sau Vatajelu mai cu seama daca vor fi luati la CE. Nu grabiti vanzarea pana nu pleaca Rotaru! Lasati dreptul jucatorilor sa gandeasca liber sa-si doreasca sa joace oriunde(un inginer, un strungar etc.e obligat sa ramana doar intr-un loc?!?),sa comenteze realist si despre alte echipe(si sunt destule mai bune ca U din pacate).Hai U!

Comments are closed.