Udrea admite că PDL nu a comunicat suficient cu oamenii, însă nu “din aroganţă”

5
152
Elena Udrea

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea s-a referit ieri, la Iaşi, pentru prima dată, la protestele declanşate în urmă cu o săptămână, susţinând că sunt „absolut justificate”, dar că soluţia nu este, în nici un caz, schimbarea lui Emil Boc cu Victor Ponta, ea admiţând că PDL nu a comunicat suficient cu oamenii şi cu societatea civilă, dar asta „nu din aroganţă”. În schimb, Udrea crede că este absolut nejustificată politizarea acestora de către opoziţie, care încearcă să-şi atragă avantaje din nemulţumirea oamenilor, exprimată în stradă. „În realitate, orice soluţie trebuie negociată, pe calea dialogului, exclus pe calea violenţelor”, a spus ministrul, care crede că soluţiile de rezolvare trebuie să fie unele economice, în condiţiile în care România are un echilibru fragil.

Întrebată ce părere are despre faptul că manifestaţii au scandat lozinci împotriva sa, Elena Udrea a răspuns că ea a fost „huiduită şi la meciul lui Bute”, adăugând că nemulţumirea manifestanţilor vizează, în primul rând, oamenii politici cunoscuţi, iar ea îşi asumă şi acest lucru şi faptul că face parte din acest guvern.

În opinia liderului PDL, în acest moment nu există o alternativă politică credibilă la actuala putere, subliniind că protestele sunt îndreptate împotriva întregii clase politice şi a tututor politicienilor din ultimii 20 de ani, motiv pentru care vor continua atât timp cât oamenii vor considera că mai au lucruri de spus guvernanţilor şi clasei politice, iar important esta ca opoziţia să nu pună paie pe foc. „Cred că, în acest moment, soluţia nu este să îl schimbi pe Boc cu Ponta, soluţia trebuie să rezulte dintr-un dialog constructiv putere-opoziţie-societate civilă. Poatre că nu am vorbit suficient cu oamenii, dar acest lucru nu s-a întmplat din aroganţă, ci din lipsă de timp. Poate că, uneori, nu am avut timp să vorbesc suficient nici cu familia mea, dar acest lucru nu este o scuză”.

 

5 COMENTARII

  1. CEA MAI MARE MATROANA DIN ISTORIA MODERNA A ROMANIEI PROF DR DOC DE RENUME MONDIAL IN STIINTA CELEI MAI CECHI MESERII DIN LUME SUPRANUMITA SI NUTYCA POPOU DE FIER PE CARE O ASTEAPTA PUSCARIA !!!!! JOS MAFIA PDL=UNPR ,UNPR PARTIDUL FANTOMA AL LUI OPREA IZMENARU PAHARNICU LUI BASE !!!!! TRAIASCA R LIBERA DE MAFIA PORTOCALIE !!! PASNIC ALEGERI ANTICIPATE !!!!

  2. Alegerile anticipate nu inseamna, neaparat, ca Ponta va fi premier, dar protestele romanilor sunt clare chiar si pentru o “blonda”: Jos Basescu, Jos Boc, Jos Udrea !!!!!!!!

  3. Întrebaţi-l pe Dl Bercovicz cum de a sosit în piaţa Prefecturii, tocmai când „colegii“ de la Avioane ocupaseră scările. O să vă răspundă cu o minciună sfruntată. Ioan Sârbu, fost „coleg“ de la Avioane i-a răspuns într-o scrisoare, punctual. Pentru că „înălţimea“ intelectuală a dlui nu se ridica la nivelul contestatarului, nu a catadicsit să-i răspundă. Aşa a devenit radu berceanu „REVOLUŢIONARUL Nr. 1 AL CRAIOVEI“, care nu mai recunoştea, în 1999, nici pe cei care l-au făcut „om“, adică pe cei de la Avioane Craiova.
    Aveţi vreo obiecţie, d-le Berceanu?

Comments are closed.