Craiova: Au sosit cele zece autobuze BMC

0
305

Cele zece autobuze turcești, marca BMC, au sosit în Craiova.

Mijloacele de transport au fost parcate în fața Primăriei și au fost prezentate, în această dimineață, de către reprezentanții municipalității.

 

”Drumul a durat mai mult decât ne așteptam pentru că vămile sunt aglomerate în această perioadă a anului. Autobuzele au sosit azi-noapte în jurul orei 13.00, acum se va merge rapid la RAT Craiova, pentru ca șoferii turci să predea mașinile și să poată să plece”, a declarat primarul Mihail Genoiu.

 

Autobuzele au fost conduse în Bănie de șoferi turci și au ajuns după un drum de două nopți. Autoritățile locale au transmis mulțumiri conducătorilor auto. „Să le mulțumim șoferilor turci care au făcut un efort extraordinar, practic nu au dormit de două nopți ca să vină cu autobuzele”, a mai spus Genoiu.

 

Autobuzele au sosit exact așa cum ies de pe poarta fabricii, cu scaunele și tot interiorul sigilate în plastic. După momentul prezentării, au luat drumul spre sediul RAT Craiova, pentru formalitățile de recepție și înmatriculare, intenția municipalității fiind de a fi introduse în trafic, cât mai curând.