Din fondurile Primăriei Craiova: Încă un etaj al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” renovat

0
3348

„Un etaj întreg al Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş”, din Craiova, a fost renovat, recompartimentat şi dotat cu aparatură şi mobilier medical, iar finanţarea a fost asigurată integral din fondurile Primăriei Craiova.

Este vorba de etajul I al corpului principal de clădire, acolo unde s-a intervenit la Secţia de Spitalizare de Zi pentru Persoanele cu Imunodeficienţă.

Pe acest palier, au fost create cabinete medicale (cabinet psihosocial, cabinet stomatologic, cabinet dermatologie), saloane (cu o capacitate de până la 25 de paturi, mobilier medical, aparatură medicală şi de recreere), grupuri sanitare noi, săli pentru recoltare şi recepţie.

Pe lângă lucrările de igienizare şi recompartimentare, instalaţiile termice şi electrice au fost schimbate, s-a montat covor PVC antistatic şi s-au dotat toate încăperile cu sisteme noi de tocărie, atât la interior, cât şi la exterior.

Valoarea investiţiei se ridică la peste 280.000 de lei, cu TVA inclusă, bani proveniţi din fondurile Primăriei Municipiului Craiova”, a scris pe Facebook primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.