Încă un caz de coronavirus la “U” Craiova

0
480

Problemele cauzate de infectările cu coronavirus continuă la Universitatea Craiova, liderul Ligii I. Săptămâna trecută au fost două cazuri la ultima testare, iar în debutul acestei săptămâni un alt jucător a fost descoperit pozitiv, este vorba de Vladimir Screciu. Acesta nici nu a făcut deplasarea la Bucureşti cu lotul lui Cristiano Bergodi, având ceva simptome. Este al treilea jucător under 21 care devine indisponibil în ultima săptămână, după Vlădoiu şi Câmpanu. La ultimul meci, Bergodi l-a debutat pe fundaşul Constantin Olteanu, dar l-a înlocuit după 4 minute de joc.

„La ultima testare COVID-19 efectuată, unul dintre fotbaliștii noștri a fost depistat pozitiv. Acesta nu a făcut deplasarea la București cu echipa” este comunicatul clubului din Bănie.

În judeţul Dolj azi a fost o altă zi cu peste 100 de cazuri de coronavirus, mai precis 113 îmbolnăviri raportate, iar de azi şcolile şi grădiniţele din Craiova au intrat în scenariul roşu, fiind închise, în timp ce masca este obligatorie peste tot. De asemenea, barurile şi restaurantele au fost închise. Măsurile intră în vigoare de azi și se vor aplica până la data de 2 noiembrie.

Jucătorii Universităţii Craiova care au fost convocaţi la lotul de tineret al României, Ştefan Vlădoiu şi Alexandru Câmpanu, s-au infectat cu coronavirus. Focarul declanşat la lotul U21 nu i-a iertat nici pe cei doi jucători ai oltenilor. Vlădoiu a fost titular în meciul cu Malta, în care a obţinut şi un penalty, în timp ce Alex Câmpanu, transferat de Universitatea Craiova de la FC Botoşani pentru 500.000 de euro, n-a jucat deloc în cele două meciuri ale reprezentativei lui Adrian Mutu. Ştefan Vlădoiu este singurul fundaş dreapta de meserie din lotul lui Cristiano Bergodi, după ce Ivan Martic şi Alexandru Măţel au părăsit echipa anul acesta.

Paul Papp şi Alexandru Tudorie au avut şi ei coronavirus, dar au fost negativi la ultimul test şi acum sunt în lotul lui Cristiano Bergodi. Săptămâna trecută, doi secunzi ai lui Cristiano Bergodi au fost descoperiţi pozitivi: Florin Luță şi Dragoș Bon.