Deplasare complicată pentru Ştiinţa

0
53

Concordia Chiajna – Universitatea Craiova

Stadion: „Concordia”, astăzi, ora 20.45

Concordia Chiajna: Caparco – Albu, Manasse, Marc, Fota – Bucşă – Grădinaru, M. Cristescu, Bawab, Bumba – Batin. Antrenor: Ion Moldovan. Rezerve: Bălgrădean – Deaconu, Dobroslavevici, Babic, V. Gheorghe, Pena, Bud.

Universitatea Craiova: Calancea – Kelic, Datkovic, Tiago Ferreira – Martic, Mateiu, Screciu, Bancu – Gustavo, Băluţă, Burlacu. Antrenor. Devis Mangia. Rezerve: Mitrovic – Popov, Dimitrov, Briceag, Spahija, Bărbuţ, Roman.

Alb-albaştrii întâlnesc pe teren sintetic o formaţie care are 4 victorii la rând

În cea de-a treia deplasare consecutivă, Universitatea Craiova întâlneşte o echipă aflată în mare formă, care vine după patru succese consecutive, obţinute cu al treilea antrenor pe care-l are în acest sezon, „Comisarul” Ion Moldovan. Chiajna a smuls un punct şi la Severin, în tur, iar faţă de acel meci se prezintă cu o formulă întărită serios pe parcurs. Chiajna i-a adus pe Bumba, Bawab, Bud, Manasse, Marc şi Bucşă, iar efectul transferurilor a fost unul pozitiv, ilfovenii sperând acum chiar la play-off. „Meciul e dificil, întâlnim o echipă în mare formă, Chiajna are patru victorii consecutive, ceea ce nu e la îndemâna oricui. Este impresionat randamentul pe care îl au după ce a fost înlocuit antrenorul. Este un meci complicat şi trebuie să fim foarte atenţi. Concordia este o echipă care joacă foarte bine, dar noi trebuie să punem în valoare caracteristicile noastre, să fim atenţi şi să nu greşim individual. Mie îmi place fotbalul pe iarbă, nu pe sintetic, dar până la urmă terenul este la fel pentru ambele echipe”, a spus Mangia, care nu-i are la dispoziţie pe Rossi, accidentat, şi pe Mitriţă, suspendat, iar Zlatinski este incert după accidentarea suferită la Iaşi. În sezonul trecut, Craiova a întregistrat două remize fără goluri pe sinteticul de la Chiajna, cu echipa locală, în campionat, şi cu FC Voluntari, în returul semifinalei de Cupă.