“U” Craiova, bântuită de coronavirus!

0
411

Au apărut primele cazuri de coronavirus la Universitatea Craiova. La testarea de luni, team-managerul Lucian Pretorian, cel care a însoţit permanent echipa şi a stat pe bancă la meciuri, a fost testat pozitiv, iar însuşi antrenorul Cristiano Bergodi are test neconcludent.  Niciun jucător nu a fost testat pozitiv.

„Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost depistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent. Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic – negativi. În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați” este comunicatul clubului din Bănie.

Finanţatorul Mihai Rotaru a anunţat amenzi uriaşe pentru cei care contactează virusul. „Și noi avem emoții mari, pentru că nu mai sunt focare, ci transmitere comunitară. După mine, luni ar trebui să se facă toată testarea pentru toți jucătorii. Cred că o testare la 14 zile sau 7 zile, dar lumea cred că a devenit mult mai conștientă de situația în care ne aflăm. Cine vine infectat să primească o amendă de 10.000 de euro, a doua oară o dublăm” declarase Mihai Rotaru la  Digisport.