Craiova: Minorul de 16 ani care a provocat accidentul mortal de la Hanul Doctorului în arest la domiciliu!

2
196

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au decis, în această după-amiază, să admită contestația Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova împotriva hotărârii prin care minorul de 16 ani, Matei U., care a provocat accidentul mortal în urma căruia o adolescentă de 18 ani, din Craiova, și-a pierdut viața, a fost plasat sub control judiciar. Astfel, Tribunalul a luat față de minor măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. Hotărârea Tribunalului Dolj este definitivă. Matei U. Este acuzat de comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

2 COMENTARII

 1. Fiul a doi judecatori (tacsu pe la Pelendva si ma-sa la Trebunal) a primit o educatie ‘aleasa’ , astfel incit beat si fara permis, a curmat viata unei fiinte nevinovate.

  Se spune, din batrini, ca pacatele parintilor s e rasfring asupra copiilor.

  Dumnezeu stie cite pacate o fi avut tacsu, de isi bate joc de oameni privandu-i nelegal de libertate.

  Asa, fiul si tatal vor avea pe constiinta, pe viata, aceasta fata nevinovata.

  Daca or avea constiinta…

  Dumnezeu s-o ierte!

 2. Mucles numele complet al asasinului. sentința tribunalului este dură pentru el. Se află sub supraveghere judecătorească la domiciliu, urmărit îndeaproape de tatăl și de mama sa, ambii judecători.

Comments are closed.