Daikin lansează noua generație Emura și își consolidează, astfel, poziția de lider pe piața sistemelor de aer condiționat premium

0
425

Cea de-a treia generație Daikin Emura se remarcă printr-un design inovator, oferind o înaltă calitate a materialelor și a finisajelor, precum și prin funcționalități bazate pe tehnologie de ultimă generație, pentru a corespunde celor mai înalte standarde ale consumatorului modern

 Daikin, lider mondial pe piața aparatelor de aer condiționat, cu o experiență de peste 90 de ani în proiectarea și fabricarea de tehnologii inovatoare de încălzire și răcire, anunță lansarea pe piața din România a noii generații Daikin Emura, aparatul de aer conditionat cu un design emblematic. O soluţie de climatizare completă, a treia generație Daikin Emura are o linie de design nouă și este dotată cu funcții inovatoare, integrându-se perfect în orice interior modern și oferind, în același timp, confort optim și performanță superioară.

Misiunea noii unități Daikin Emura este aceea de a crea un impact vizual memorabil. Unitatea interioară este disponibilă în trei variante de culoare: alb mat, argintiu și negru mat. Atât panoul frontal, cât și cel din spate au un aspect curbat, conferind aparatului o forma distinctă și ascunzând, în același timp, ventilatorul unității. Noile telecomenzi au preluat linia de design, precum și cele trei culori ale unităților interioare, fiind, de asemenea, reproiectate pentru o utilizare mai simplă.

„O unitate de aer condiționat montată pe perete are întotdeauna un impact vizual, iar noua serie Emura este un pas înainte în misiunea noastră de a oferi clienților soluții de climatizare și experiențe premium, pliate pe nevoile lor dinamice. Investim continuu în creşterea confortului, eficienţei energetice, controlului şi fiabilității și lansăm un nou produs inovator, care aduce rafinament și distincție oricărui interior”, spune Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

Noua Daikin Emura dispune de asemenea de panouri mobile unice, văzute pentru prima dată la Daikin Stylish. Panourile frontale se mișcă în timpul funcționării și îmbunătățesc jocul de umbre al unității. Linia de design curbată a fost transpusă și în aspectul noii telecomenzi, disponibilă în aceleași trei culori ca și aparatele, care a fost reproiectată pentru a fi mai simplă și mai ușor de utilizat.

Caracteristici și funcționalități inteligente

Cu accent pe designul remarcabil, noua Daikin Emura oferă o varietate de caracteristici și funcții inovatoare pentru a îndeplini nevoile specifice ale consumatorilor moderni.

Tratarea aerului: O bună calitate a aerului din interiorul locuințelor a devenit extrem de importantă în ultimii ani. Prin integrarea tehnologiei Flash Streamer, Daikin Emura captează substanțele nocive din aer, cum ar fi virusurile, alergenii și mirosurile, și le descompune apoi în atomi și molecule de apă sigure. De asemenea, a fost adăugat un filtru deodorizant din apatit de titan, un filtru de argint împotriva alergenilor  și un filtru de aer standard, furnizând în interior un aer de mai bună calitate.

Control inteligent: Noua serie Daikin Emura poate fi controlată cu ușurință din telecomandă sau prin intermediul funcțiilor inteligente, cum sunt Google Home sau Amazon Alexa. De asemenea, aplicația Daikin Onecta permite setarea, programarea și monitorizarea sistemului Emura, gestionarea temperaturii și modul de funcționare, și furnizează informații despre consumul de energie al unității.

Flux de aer optimizat: Gama Emura utilizează fante special proiectate pentru a crea efectul Coandă, care optimizează distribuirea jetului de aer și asigură o acoperire uniformă a fluxului de aer pe toată suprafața încăperii. În plus, Daikin Emura are în dotare și un senzor termic inteligent care scanează camera pentru a detecta prezența și temperatura aerului, apoi transmite un semnal unității pentru a direcționa fluxul de aer la distanță de ocupanți sau către zonele cu temperaturi neuniforme.

Funcționare prietenoasă cu mediul

Maximă eficiență energetică: Proiectat pentru a funcționa în fiecare anotimp și pentru a oferi confort pe tot parcursul anului,  Daikin Emura atinge performanțe energetice ale clasei A+++ în încălzire şi răcire, ceea ce duce la un impact mai mic asupra mediului și la economii mai mari la facturile de energie.

Lider în tehnologia R-32: Noua serie Emura consolidează poziția de lider a Daikin în ceea ce privește proiectarea și dezvoltarea de produse cu agent frigorific R-32, cunoscut în industrie pentru potențialul său mai mic de încălzire globală (GWP), și sinonim cu eficiența ridicată și simplificarea reutilizării, menținând și îmbunătățind în același timp standardele stabilite de generațiile anterioare de agenți frigorifici. În prezent, Daikin este lider de piață, cu cel mai mare număr de instalații R-32 din lume – o dovadă a experienței și cunoștințelor Daikin, precum și a calității și fiabilității produselor sale R-32.

Noua generație de sisteme de aer condiționat Daikin Emura va fi disponibilă spre vanzare la partenerii specializați Daikin la finalul lunii aprilie 2022. O imagine virtuală a modului în care unitatea arată într-o locuință poate fi accesată descărcând aplicația Daikin 3D.